torstai 11. syyskuuta 2014

Syksy saapuu - Autumn is coming

Niin se aika vaan kuluu. En ollut lainkaan hoksannut, kuinka pitkäksi aikaa tämä blogi on jäänyt päivittämättä, ja nyt omatunto vähän kolkuttaa. Aika ryhdistaytyä, siis!

          -And so the time flies. I had no idea I had left this blog un -updated for so long, and now I feel a bit guilty of it. Time to get myself together, then!-

Mineilyssä ei kuitenkaan ole ollut taukoja, ja tänäänkin ajattelin esitellä muutaman syksyisen kokeiluni :)

          -I still haven't stopped makin minis, tho! Today I'd like to show you some of my newest fall -themed pieces.-
Kuvat eivät ole parasta mahdollista laatua, mutta toivottavasti niistä saa selvää. -The pictures are quite bad, I apologize!-

Ensimmäinen näperrykseni on tämä syksyinen mosaiikkitarjotin. Puinen reunus on taivutettu viilusta ja kahvat ovat veitsellä ohennettua nahkaa. Minimosaiikit olen ostanut jo jonkun aikaa sitten Hobby pointista. Arvaako joku, mistä tarjottimen pohja on tehty?

-The mosaic tray is made with mini mosaic tiles and bent wood. The handles are skived leather.-
Seuraavaksi halusin kokeilla muutamia ohjeita Maria Malmströmin kirjasta Nukkekoti Väinölän tapaan. Tämä on minun versioni koristemaalatusta vakasta.
Vakan kannesta tuli aavistuksen liian suuri, eikä se näytä hyvältä suljettuna. Siksi keksinkin laittaa sen sängyn alle ja jättää vähän raolleen.
Kätevä piilopaikka pyjamalle :)

-The next thing I wanted to try out, was this wooden box with painted decorations. The lid is a little too big, but it looks okay if you don't close it ;)-
Juustokakkua ja keksejä! Kuva ei todellakaan tee näille oikeutta, niin kuin eivät muutkaan tämän kertaisista kuvista, mutta olin itse tyytyväinen lopputuloksiin.
Keittiö alkaakin olla jo aika täynnä kaikkea jännää, mutta suunnitelen tekeväni vielä ainakin espresso/kahvinkeittimen ja muita pikkutavaroita. Ainakin tiskiharja puuttuu vielä, ja jääkaappikin olisi kiva saada mahtumaan..

-Cheesecake and cookies! The picture really doesn't do justice to these pieces, as none of the other ones do today either!
I am quite happy with the results. The kitchen is coming along nicely, but there are still a few details I want to add..-






Ja vielä viimeisenä perunakappa pottuineen. Tämäkin Marian kirjan ohjeella :)

-And finally, some potatoes and a wooden crate (?)-

Olen muuten jo pidemmän aikaa miettinyt kunnollisen kameran hankkimista, että saataisiin jotain tolkkua tähän hommaan. Tuntuu, että pitkät blogitauotkin johtuvat nimenomaan siitä, kun kuvaaminen on aina niin työlästä. Noh, saa nähdä.

Ps. Suuri snadissa tavataan!

4 kommenttia:

  1. Kaunis tuo vakka ja hienoja ovat muutkin tekemäsi tavarat. Olisiko tarjottimen pohja pahvia? Sitä minä käytän aika paljon tekeleissäni.

    VastaaPoista
  2. kivoja juttuja olet näpräillyt =) Pahvia minäkin veikkaisin tarjottimen pohjaksi, itsekin sitä paljon käytän =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti :) Ajattelin kirjoittaa ohjeen touhon tarjottimeen, ja samalla paljastan keksintöni... ei siis ole pahvia ;)

      Poista
  3. Tarjotin on hurjan kaunis ja veikkaan, että pohjana on sellainen mehutölkin suljettava kansi.

    VastaaPoista

Kiitos!