lauantai 13. syyskuuta 2014

Tyynyjä jokaiseen makuun - Pillows for every taste

Olen ottanut tavaksi jotakin, joka herättää uteliaisuutta arkiaamuisin ruuhkabusseissa.
          Eräänä aamuna ennen kotoa lähtöä olin juuri aloittanut ompelemaan minityynyä, kun tuli aika juosta bussipysäkille. Niimpä keksin napata keskeneräisen työn lankoineen ja neuloineen minigrip -pussiin ja jatkaa ompelua bussissa. Kätevää!
          Aika kului ommellessa niin mukavasti, että otin tavaksi tehdä kaksi tyynyä joka aamu kouluun matkustaessa. Minityynyjen ompelu on juuri sopivan yksinkertaista hommaa, että sen ehtii saada valmiiksi 30 minuutin matkan aikana, eikä bussin töyssähtely haittaa menoa. Suosittelen nille, joilla on luppoaikaa aamuruuhkassa :)

          - I have taken a habit of sewing miniature pillows in the bus on my way to school every morning. Let's see how long I can keep this up! -

Aloitin tänään myös toisen tyynykokeilun. Tilasin keväällä Dolorekselta miniatyyriristipisto kangasta, ja nyt viimein uskaltauduin sitä kokeilemaan. Minulla on kovin vähän kokemusta ristopistotöistä, mutta eihän se kovin hankalaa ole.
          Malliksi valitsin hyvin tyypillisen ruusukuvion, jonka löysin google kuvahaulla. Pistely sujuu hyvin, vaikka työn valmiiksi saaminen viekin varmasti pari päivää.
          Kankaan ruudut ovat sen verran pieniä, että päätin kuitenkin tehdä koko työn puolipistoin. Ehkä ensikerralla kokeilen pistellä ristiinkin, varsinkin jos saan suurennuslasin avuksi.

          - I started working on another kind of pillow as well. I haven't got much experience in the field of cross stitch, but so far, so good! -



Muistuttaisin vielä, että joulukalenterini löytyy linkki tuolta sivusta! Sinne luukkuja varaamaan kaikki, joilta vielä puuttuu päiviä omastaan, tai haluavat muuten vaan vaihtaa jouluminejä! ;)

2 kommenttia:

  1. Hienot tyynyt ja ihana ristipistotyö tulossa.

    VastaaPoista
  2. Tehokasta tyynyjen tekoa! : D
    Ja toivottavasti pistely menee hyvin, haluaisin nähdä valmiin työn sitten blogissasi. : >

    VastaaPoista

Kiitos!